Středa, 8 května, 2024
Blanensko

Ve středu bude charitní sbírka oblečení

Oblastí charita Blansko

Ve středu 4. března pořádá Oblastní charita Blansko první letošní sbírku oblečení a dalších potřeb do domácnosti.

Věci můžete nosit v Blansku na Jasanovou ulici vedle nábytku Nejči, na Starou Fabriku a na faru, v Boskovicích do Betany, v Doubravici nad Svitavou do Pěkné modré a v Lipovci na faru. Konkrétní časy sběru najdete na internetových stránkách www.blansko.charita.cz a na Facebooku.

Sbíráme všechno použitelné oblečení pro muže, ženy i děti, věci do domácnosti, drobnou elektroniku, potřeby pro děti. „Prostě takové věci, které jsou ještě funkční a můžou sloužit,“ doplňuje vedoucí Charitního šatníku František Jahoda.

V březnové sbírce by zaměstnanci charity uvítali hlavně jarní a letní oblečení a zachovalé povlečení. „Dále tradičně drobnou elektroniku, jako jsou rychlovarné konvice nebo mikrovlnné trouby,“ upřesňuje František Jahoda.

Darované věci pak využívají klienti charity a sociálně slabí lidé z regionu do běžných domácností. Ti se je můžou přijít vybrat do Charitního šatníku v Blansku na Jasanové ulici a do Charitní pomoci v Boskovicích. Děkujeme vám všem, kteří se na našich sbírkách jakkoliv podílíte.

Vladěna Jarůšková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..