Pátek, 26 dubna, 2024
Volný čas

Pátrejte s Arturem!

Chcete si prověřit své znalosti o historii města Blanska, pobavit se a ještě vyhrát? V prvních dvou červnových týdnech pro to máte jedinečnou příležitost. Raiffeisenbank vysílá do Blanska svého detektiva Artura, který zde hodlá čelit další výzvě! Pátrá po ztracených klíčích od města a jeho sýpek. Potřebuje však pomoc místních občanů a po centru Blanska proto rozmístil plakáty s jednotlivými soutěžními otázkami. Jedině správným zodpovězením všech pěti záludných otázek získají soutěžící svůj klíč, kterým otevřou pomyslný trezor se zaslouženou odměnou umístěný na pobočce Raiffeisenbank. 

Plakáty hledejte ve výloze kavárny, knihkupectví, krámku se zdravou výživou, květinářství a kině. Letáčky s mapkou a tajenkou k vyplnění dostanete na zmíněných provozovnách a na pobočce Raiffeisenbank. Distribuovány budou také na oslavě dětského dne v sobotu 2.6.

Zapojte se do pátrání, hledejte odpovědi na Arturovy dotazy a můžete vyhrávat poukazy na zboží u lokálních partnerů, lístky do kina a další drobné dárky!

Pátrejte s Arturem už od 1. června!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..