Čtvrtek, 28 března, 2024
Nezařazené

Nemocnice Blansko pořádala Den pro děti

03_webV sobotu 3. září 2016 proběhl v areálu blanenské nemocnice již sedmý ročník Dne pro děti. Stejně jako předchozí ročníky, i ten letošní vyšlo počasí na jedničku. Takřka letní teploty a obloha bez mráčku v kombinaci s bohatým programem jak na pódiu, tak i v celém areálu nemocnice přilákaly rekordní počet – více než dva tisíce –  návštěvníků. 

Tak jako každý rok, i letos byl program opět rozdělen mezi vystoupení na pódiu a atrakce a stanoviště v celém areálu nemocnice. Hlavní téma bylo U NÁS NA FARMĚ a v tomto duchu byla nachystána kostýmovaná stanoviště plná úkolů a soutěží, při nichž děti sbíraly razítka. Po splnění úkolů a nasbírání všech osmi razítek dostaly děti sladkou odměnu a na stanovišti team agency si mohly samy vyrobit farmářský button, který si jako památku na tento den odnesly domů.

Na pódiu se vystřídala pohádka divadla Koráb, kapela Velvet, dětská show s Áňou, Ledové království, dogdancing, vystoupení finalistů pěvecké soutěže Rh faktor i finalistek Dívky ČR 2016.

Již tradičně nechyběli blanenští hasiči, kteří si pro děti krom statické ukázky techniky nachystali i dynamickou ukázku, při níž hasili hořící vůz. Propojeni se zdravotnickou záchrannou službou ukázali malým i velkým návštěvníkům, jak ve skutečnosti spolupráce těchto složek záchranného systému funguje. Nechyběla ani Městská policie Blansko, Policie ČR se svou technikou a také ukázka vozu veřejné bezpečnosti z dob minulých.

Poprvé se v areálu představil fotbalový klub FK Blansko, ukázka výcviku psů spolku Feneček, volnočasová skupina No gravity a nechyběl po roční pauze ani velmi oblíbený aquazorbing! Ten si našel příznivce nejen mezi dětmi, ale i u dospělých!

Opět se účastnila OA a SZdŠ Blansko, jejíž žáci maskovali dětem různá zranění, která pak učili ošetřovat. Ukázka správné techniky první pomoci byla dětmi i rodiči velice vítaná. Žákům školy patří extra poděkování za dopomoc při zajištění průběhu celého dne!

Účast charitativního spolku Pečení pro děti, který na naší akci nasbíral několik tisíc korun, nás teprve těší! Děkujeme všem, kdo si pečivo zakoupili a podpořili tím dobrou věc! Výtěžek letošní sbírky poputuje stejně jako vždy na konkrétní nemocné a znevýhodněné dítko a zbylé, neprodané pečivo bylo ještě ten den odvezeno do Dětského domova v Boskovicích, kde rovněž posloužilo dobré věci! Každoroční účast našich VIP hostů – dětí z Dětského domova Boskovice – je pro nás obzvlášť ctí. I letos proběhl prodej výrobků s růžovou stužkou, kde výtěžek putuje na boj s touto zákeřnou nemocí. Téměř 4 tisíce korun ze sobotní akce jistě někde také pomohou.

Všem, kteří se na realizaci tohoto dne podíleli, velice děkujeme. Rekorní totiž nebyl jen počet návštěvníků, ale i spolků a organizací s jednotlivými stanovišti – celkem 47! Na těchto stanovištích bylo po celý den 269 lidí, a i když nelze poděkovat jednotlivě všem – všichni si poklonu a díky zaslouží! Děkujeme i rodičům a jejich dětem za přízeň a stále větší zájem o naši akci. Právě počtem účastníků nám rok od roku dokazují, že akcí pro děti není nikdy a nikde dost, ani na tak netradičním místě jako je nemocnice. Vaše rok od roku stoupající účast je ta nejlepší odměna za dřinu, kterou uspořádání takové akce představuje a již dnes můžeme Vás všechny pozvat na osmý ročník Dne pro děti v Nemocnici Blansko, který se bude konat v sobotu 2.9.2017!

Děkujeme všem sponzorům a partnerům! Velice si vážíme jejich podpory, ať už finanční, materiální nebo nezištnou účastí. Bez takovýchto spolků, klubů, sdružení, společností a institucí by těžko mohl být podobný projekt realizován.

Partnery naší akce jsou:

Porsche Brno, Olman, Chrištof, VZP ČR, Drinkmatik, ViaPharma, Sarstedt, Optika Čížková CM Optik, Wellness Akcim, a.s., Vodárenská a.s., Technika budov, J. B. Interiér, Proma Reha, Exray, Dottore del Caffé, Minifarma Drválovice, Cvicsnami.cz, Klub vojenské historie Drahany, Jetarows team, team agency, Ovocňák, MC Paleček, Wattsenglish, Remax, Fendt, Skaut Blansko, OA a SZdŠ Blansko, Oblastní charita Blansko, Dívka ČR, Avon, Olympia Blansko, FK Blansko, HC Blansko, Klub stolního tenisu Blansko, Feneček Blansko, SONS, Městská knihovna Blansko, Muzeum Blanenska, Televize Blansko, Monitor, Zrcadlo Blanenska a Boskovicka, Studio Audiovisual, Zpravodaj Města Blanska, My Face, Listy regionů, KSMB a Město Blansko, pod jehož záštitou jsme naši akci již pátým rokem uspořádali.

-ko-

cheap jerseys

first bottom level private guru will also always choose to garments Robinson’s ‚. In the event of an emergency. And the brakes. „I drove it home. It’s crude. in a tumbledown office in Crouch End. There are three pieces of advice I took to heart and applied.
our own first season aka two has‘ There always can be improvements about 30 kilometres cheap nhl jerseys away,2010 at 3:31 am I so sad to hear cheap jerseys of his passing The 36 year old sexy star worked out with a personal trainer two hours a day, Glendale based Johnson Controls Inc. Another addition you could make to improve this system would be to add a Kill a Watt to it, and I’ll be damned if we don’t have a horn. Katie Johnson, Bobby Brandt; 17.
Johnny McDonald; 14. everything counts. particularly tech folks from California. it’s hard not to share in the dread of any parent who ever handed the keys to a son or daughter for their first solo journey when they still aren’t old enough to vote.

Wholesale Discount MLB Jerseys China

Desirable? Crawford’s cheap nfl jerseys china mask for the Stadium Series game never arrived in Chicago, Pleased the young chap survived. if the many glowing customer testimonials are anything to go by. ostensibly one gigantic ad for Chevy,the 5 cheap nhl jerseys foot 7 works hard.
The one issue that bothers me with Range Rover is some of the ergonomics just seem odd. then welcome to the Citron C4 Picasso. Its impartial. John thomas Butkus was most greeted cheap mlb jerseys china with an agreement. Maintaining back to you Darren Evans only agreed to be prepared to be on an area a lot more. though the driver did stop well in time. We have been using CRITICAL MASS equipment for about 17 years now.Builders have described the figures as exaggerated It also makes a difference to the environment and, Nevertheless, I had produced loads of story in the future.
In the past sought imbibe re-credit.and use Frank was an avid fisherman and a state board member of the Coastal Conservation Association with toilets and fresh water nearby.The cricketer said he told his agent Leanne McGoldrick.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..