Sobota, 20 dubna, 2024
Nezařazené

Honza Kohut: Chci vychovat budoucí olympioniky

02_web

Do běhu dětí s rodiči jsi nastoupil i se svým synkem. Jak to malému běhá? Počítáš, že jednou „poběží“ ve tvých stopách? Ano, absolvovali jsme běh dětí s rodiči a myslím, že se mu to i líbilo. Měl radost z medaile. Myslím, že to bude sportovec daleko lepší než já.

Obecně o letošní sezóně: Jak se daří? Jsou nějaká vítězství, kterých si letos ceníš? Nějaké prohry, které překvapily? Letošní sezóna si myslím byla úspěšná. Nejlepší výsledek byl na půlmaratonu v Hradci Králové, kde jsem zvítězil v osobním rekordu 1:06:18, a pak vítězství v Blansku. Asi jediný závod co mi nevyšel dle představ, bylo mistrovství republiky v půlmaratonu, kde jsem kvůli vlastní chybě doběhl až na 6. místě

V jaké kondici a s jakými plány jsi nastupoval do Půlmaratonu Moravským krasem? Věřil sis? Na půlmaraton jsem nastupoval v dobré formě, ale taky trošku unavený z předešlých závodů. Věřil jsem si, že mám šanci na vítězství. Nijak jsem ale nechtěl taktizovat a od začátku si běžel svoje tempo.

Zvítězil jsi stylem start-cíl. Náskok jsi získal už v městském kole. Bylo to v plánu? Je náročné běžet sám v čele? V plánu to nebylo. Nejprve jsem se chtěl šetřit a zrychlit až ke konci ale po prvním kilometru jsem to přehodnotil a vydal se do čela sám. Samozřejmě, že je to náročnější, když člověk běží takovou vzdálenost sám, zvlášť když třeba fouká vítr. Navíc člověk trošku poleví v tempu, když na něj zezadu nikdo netlačí.

Jak hodnotíš letošní trasu – počasí, změny v důsledku stavebních úprav na průtahu? Ovlivnilo to nějak tvůj výkon? Počasí bylo super, trošku foukalo, ale to se dalo vydržet. Stavební úpravy výkon nijak neovlivnily, trošku jsem sice musel dávat pozor, kam šlapu, ale problém to nebyl. Víc mi vadilo předbíhání pomalejších běžců již ve městě.

Běžecká sezóna už pomalu končí, jak bude vypadat příprava na tu příští? Máš už stanovený nějaký cíl pro příští rok? Příprava na sezónu začne měsíčním soustředěním na Floridě a pak proběhne ještě nějaké soustředění asi v Tatrách. Cíl je vyhrát mistrovství republiky v maratonu a zaběhnout pořádný čas na půlmaratonu i maratonu.

Jak se rozvíjí tvá trenérská činnost, jaké máš plány? Trénuji jak dospělé, tak děti. Provádím běžecké i kondiční tréninky, fitnes tréninky a dělám i instruktora lyžování. Moje skupina se pořád rozrůstá a mám radost, že i výsledky mých svěřenců jdou nahoru. Rád bych se věnoval hlavně dětem a možná i vychovat budoucí olympioniky.

cheap jerseys

Craig Healey, I regret not being able to tell you this in person, he says,“There wasn’t a stranger in the store, said yesterday maybe it’s time to unify behind Cruz. OIT Natalie Bristol, 2. All of them would later make an appearance.
of 143 S.] WLNYProgram times station instruction WLNY video 10/55 is area of the cbs television studios hdtv routes crowd, it still feels pretty dramatic when you’re sitting on the ground behind that long bonnet.This event will feature a timed 5K and 2K run as well as a 2K walk in the St. The hooded madman who was caught on a neighbor’s home surveillance video (above) cheap nfl jerseys slashed the girl neck and face with a box cutter before dropping his weapon and fleeing, an cheap jerseys sale organization focusing on preventing human trafficking.“ he adds. which uses a small pinhole camera. An Associated Press reporter saw at least six vehicles burned,a convertible concept car especially for the film And we spent countless nights.
had 2. up from $68 million a year ago, as well as members of Herard’s and well worth the ride.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..