Pátek, 29 března, 2024
Sport

Makáme pro Kryštůfka: POZVÁNKA na CHARITATIVNÍ SPORTOVNÍ DEN V NEMOCVIČNĚ

Moje jméno je Denisa Provazníková, jsem studentkou Provozně ekonomické fakulty Mendelovy Univerzity a s pomocí mých tří spolužáků a trenérů Nemocvičny organizuji akci na podporu správné věci.  Zároveň jsem trenérkou v místní Nemocvičně, proto jsem se rozhodla tyto dvě věci spojit a uspořádat charitativní sportovní den plný lekcí a zdravého pohybu. Nemocvična i místní trenéři se rozhodli akci podpořit, proto se můžete těšit na pestrou paletu trenérů a lekcí v prostorách moderního sportoviště Nemocvičny, k dispozici bude i sauna s vířivkou. Výtěžek z celé akce půjde rodině Kryštůfka Lepky. Akce se koná pod záštitou místostarosty města Blanska, ing. Jiřího Crhy.

Kryštůfek se narodil v roce 2008 po velice komplikovaném porodu, jehož následky si s sebou nese. Podle lékařů po odumření mozkových buněk neměl nikdy chodit… Kryštof má za sebou operaci mozku a za podpory své milující rodiny bojuje. Dnes má 9 roků a chodí! Má levostrannou hemiparézu a těžkou mentální retardaci. Každoročně jezdí na rehabilitační pobyty do lázní, kde intenzivně cvičí, aby se jeho stav po pohybové stránce nezhoršoval. Ne všechny programy a technika potřebná pro Kryštofa jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou a pro rodinu tohoto chlapečka, kde maminka a tatínek pečují ještě o další dvě děti, je to opravdu velmi složité.

A protože pohyb je nástroj, jakým Kryštůfek bojuje proti svému údělu, rozhodli jsme se rozhýbat se pro něj. V sobotu 28.4.2018 od 9 hodin v blanenské NEMOCVIČNĚ MAKÁME PRO KRYŠTŮFKA! Proběhne zde sportovní den plný sálových lekcí, z nichž si vybere opravdu každý. Cena jedné lekce je 100 Kč a veškerý výtěžek bude věnován rodině Kryštůfka. Pro ty, co úplně nechtějí cvicit, můžou přijít relaxovat do wellness nebo přispět jen tak do kasičky..

Místo v lekci je vhodné rezervovat na recepci Nemocvičny (tel: 720 987 564). Můžete ale také přijít v den akce a podpořit dobrou věc spontánním rozhodnutím.

Cena za 1 lekci:
100 Kč (Dětské pohybovky 50,- Kč)

Cena za za wellness – sauna a vířivka – (pronájem za skupinu):
30 minut: 120,- Kč, 60 minut: 200,- Kč

ČAS – ZAČÁTEK TRENÉR NÁZEV LEKCE KAPACITA LEKCE
9:00 JAKUB TRX 10 os.
10:00 VĚRKA Happy Yoga 16 os.
11:00 LUCKA Interval workout 16 os.
12:00 LUCKA Zdravá záda 16 os.
13:00 MARŤA A PÁJA Dětské pohybovky 25 os.
14:00 DENISA Crosstrénink 16 os.
15:00 DENISA Břicho a zadek 16 os.
16:00 BARČA Pilates 16 os.
17:00 HYNEK Tabata 16 os.
18:00 HYNEK Core 16 os.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..