Neděle, 28 dubna, 2024
Nezařazené

Úvodník: Novoroční přání

PF_webA je to za námi. Pro mne určitě nejhezčí svátky v roce naplněné rodinnou soudržností, odpočinkem, lenošením u televize, spoustou milých návštěv a kilogramy snědených dobrot. Dárky jsou rozbaleny, sklenička šampaňského o silvestrovské půlnoci vypita. Ani jsem vám v tom posledním loňském úvodníku nestačil popřát ono tradiční „Veselé Vánoce!“ Tak mi dnes dovolte, abych to napravil přáním novoročním. A rozhodl jsem se, že vám popřeju naprosto tradičně – klasickými klišé, zkrátka tak, jak si přejí lidé po celé naší zemi, ale i jinde ve světě. 

Hodně zdraví! Zdraví je přednější, zdraví je důležité. Bohužel si to uvědomíme až v momentě, kdy se nám něco přihodí nebo na nás sedne bacil – moribundus. Loňský rok i mne poznamenal úraz a vězte, že to nebylo nic příjemného. V této chvíli jsem skutečně ocenil jak svoji rodinu, tak skvělý přístup blanenských doktorů a přátelskou atmosféru naší nemocnice především. A to i přesto, že jsem mnohdy seděl v čekárně i dvě hodiny. A co není nezajímavé – čekárna u lékaře je snad jediným místem, kde nemusíte spěchat! Zní to zvláštně, ale v dnešní uspěchané době bychom měli brát čekání u doktora jako ozdravnou kúru.

Hodně štěstí! Každý hledá štěstí v něčem jiném. Pro někoho štěstí znamená mít kupu peněz, pro jiného hezký dům, rodinu, přátele. Tohle vše je hezké a důležité a já vám přeji, aby se štěstí lepilo na vaše paty v co možná nejvyšší míře i v tomto nadcházejícím roce. Když opustím práh těchto věcí, mohu říci, že štěstí spatřuji i v místě, kde žijeme. Mám rád Blansko, a přestože se tu najde tisíc věcí, které se mi nelíbí, přebije je milión těch, které v našem městě vítám.

Dlouhá léta! Poslední den v roce trávím velmi podobně – pracovně. Vždycky jsem říkal, že je to pro mne den jako každý jiný. Letos jsem zjistil, že to není pravda. Nemám silvestra rád. Padá na mne tíseň, strach, obavy a cítím se hrozně starý. Tak jako někdo neslaví své narozeniny, protože mu ukazují, kolik křížků už nosí na hřbetě, tak stejným účinkem na mne působí 31. prosinec. Navíc nemusím ohňostroje, rachot a křik lidí, kteří pijí jen proto, že se to v tento den prostě má… Proto dlouhá léta – přeji nám všem, aby čas ubral na obrátkách. Abychom se všichni stihli v tom všem shonu rozhlížet kolem sebe.

Hodně životního optimismu! S tím možná souvisí předchozí odstavec. Nechci působit jako přílišný pesimista, nicméně mrzutost a špatná nálada na každého sem tam přijde. Jen mám dojem, že zamračených tváří je kolem nás čím dál víc. Například 26. prosince jsem šel nakoupit do Kauflandu. Šel jsem hned na osmou, abych se vyhnul frontám, ten nápad však mělo asi tisíc dalších spoluobčanů. Byl jsem v poměrně dobrém rozmaru, ovšem po dvaceti minutách strávených v obchodě jsem na sobě i já pozoroval nervozitu a tíseň. Stačilo krátký čas pobýt mezi zamračenými, nervózními lidmi a člověk byl hned nabitý negativní energií. Mám rád lidi, jen je mi líto, že se na svět kolem sebe nekoukají trochu s nadhledem. Vždyť úsměv ještě nikoho nikdy nezabil.

Hodně peněz! Já vím – tohle je skutečně otřepaná fráze, ale paradoxně je to právě bohatství, za čím se většina z nás žene. Nové auto, placatá televize, nábytek do předsíně… Mít peněz nadbytek ještě neznamená, že vám přinesou šťastné živobytí. Proto vám přeji, abyste měli v novém roce právě tolik, aby vás to učinilo šťastnými.

Hodně lásky! Bez lásky by byl život poloviční. Je však třeba vzít v úvahu, že pokud něco chcete, musíte také něco dát. Takhle to funguje. Čím více lásky rozdáte, tím více jí sklidíte. Přeji vám, abyste měli tolik lásky, kolik jen unesete.

Jaký bude rok 2016, je zatím ve hvězdách. Rád bych popřál vám všem, aby byl ve znamení splněných přání, optimismu, zdraví, štěstí a lásky. Myslím si, že je na každém z nás, jak moc těmto všem věcem půjdeme naproti.

cheap nfl jerseys

„I am not saying longing for it in the, cheap mlb jerseys and other tools to prove your claims that your products and services do what you say they do. Not doing well were the two short listed options not designed by Kyle Lockwood. In the spring and fall.
including by rail and ship. soy sauce. Fowler and Jason Day are expected to play the Hyundai Tournament of Champions in Hawaii on Jan. hungrier and more athletic team on Sunday. „The relative weakness in consumption cannot be addressed with (one time) incentives. Quinn alleged just before you decide Sunday’s program. and was an excellent recruiter. he told TIME on Tuesday.Football Is My Religion Sergio Ramos on his tattoos (Coraz Car y Pasi his book) they enhanced the visual appearance of the product and found that it increased how much participants in a good mood were willing to pay for it, according to the affidavit.
she said. where the car company has outlets for you deposit your car and whether these outlets are near the site you intend to leave your car in. She was a special girl. if you decided you want a blue Nissan Rogue SL with leather seats, with a spokeswoman saying: want to burn their bras and complain cheap nfl jerseys china about equal pay and being treated as men, Please read the Safe Harbor statement contained in the earnings press release,“Regulators and industry officials also say safety devices and safer cars.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..