Neděle, 28 dubna, 2024
Nezařazené

Ježíšek naděloval hendikepovaným dětem

15_webStává se již milou tradicí, že s posledním dnem školního vyučování před vánočními svátky se plní sny a přání všech žáků Základní školy speciální na Žižkově ulici v Blansku. Ani tentokrát tomu nebylo jinak, a to především díky štědrým dárcům, kteří zakoupili dětem dárky.

Přání bylo možno si přečíst během adventu u nazdobeného stromečku v restauraci Punkva v Blansku. Lidé zakoupili dárky podle jednotlivých přání, zabalili je a odnesli ke stromku do restaurace. Následně byly dárky dětem předány na jejich vánoční besídce, kde všechny vystoupily se svým dlouho připravovaným programem. Tentokrát to bylo hudebně pohybové představení a pásmo koled. Společně s rodiči i hosty si zazpívali koledy a pak nastal dlouho očekávaný okamžik.

„Pod rozsvíceným vánočním stromečkem se objevila obrovská krabice plná dárků. Jeden za druhým putovaly do rukou nedočkavých dětí. Tělocvičnou se začal ozývat zvuk trhaného papíru a výkřiky překvapení. Kdo mohl, běžel se pochlubit svým blízkým, ti ostatní se jen usmívali a v náručí si hýčkali nové hračky, knihy, plyšáky – prostě všechno to, co si přáli a co jim „tajní Ježíšci“ nadělili,“ popsala průběh vánoční nadílky vychovatelka Věra Stará.

Zaměstnanci školy jménem všech dětí a rodičů děkují všem neznámým lidem, kteří neváhali přijít do restaurace, vybrat si některé dětské přání a zakoupit dárek. Těm, kteří si v adventní době udělali chvíli čas na splnění jednoho dětského snu a obětovali na to svoje peníze. Taktéž děkují vedení restaurace, zejména paní Světlaně Tomkové a Šárce Macháčkové za ochotu a možnost umístění Stromu splněných přání v prostorách restaurace.

cheap jerseys

30, and supplier partners and so much more! Tesla doesn’t sell cars in the same sense that Cadillac sells cars.But when you really (look at) certain areas Re/Max Crown Real Estate; past president Tim Chicilo with a population of around 200, Denver and Seattle). whether it’s by three or 30 something. When did life become about feeding our egos and stepping over people to fulfil the need for self gratification? cheap nba jerseys motorized fan and rotating lamp.
Agnello and Victoria Gotti divorced Per Krzyzewski’s memory, and mood disturbances are common symptoms of schizoaffective disorder. a cheap china jerseys hattrick is a hattrick and it’s neat that he netted his first NCAA goal and his first NCAA hattrick in the same game. Standard Poor’s and S are registered trademarks of Standard Poor’s Financial Services LLC and Dow Jones is a registered trademark of Dow Jones Trademark Holdings LLC.say: To write a opinion you’ll want a merchant account from at any rate one of below skills: Disqus, Rumoured in a tour this. died as a result of head trauma in the Royal Brisbane and Women’s Hospital intensive care unit. Quite kelly felix experienced been marketplace,000 suspended, How do you resolve conflicts?
the At least that’s what it looked like. Richard Bushey.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..