Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Nezařazené

Duklu před zbouráním využijí policisté

03_webNež se zbourá, ještě poslouží. Blansko nabídlo hotel Dukla policistům k výcviku. Je to pro ně ojedinělá možnost, jak nacvičit různé události, které by mohly nastat v podobném veřejném objektu, ve výškové budově nebo činžovním domě. V rámci Jižní Moravy podobný objekt policie zatím k výcviku nevyužila.

Výcvik už začal a potrvá do konce června. Obyvatel města se však nijak nedotkne, zřejmě si ho ani nevšimnou. „Možná může být ze strany obyvatel zaznamenán zvýšený pohyb policistů, kteří přijedou k Dukle a přesunou se dovnitř. Mohou si všimnout, jak se někdo třeba najednou spustí po laně ze střechy na nějaký balkon,“ uvedl vedoucí blanenského územního odboru Policie ČR Zdeněk Grénar. Možná kolemjdoucí zaslechnou řinčení skla kvůli nácviku násilného vniknutí do bytu přes balkon.

Policisté budou nacvičovat modelové situace, které mohou nastat v reálném životě, například vniknutí ozbrojeného pachatele do veřejné budovy, evakuace osob, zneškodnění pachatele. Dále třeba situace, kdy se někdo zabarikáduje v bytě, buď sám, nebo s rukojmím, a policie musí zakročit.

V Dukle nebudou cvičit jen blanenští policisté, ale také krajské školicí středisko a zásahová jednotka. „Charakter objektu včetně vnitřního vybavení, které tam ještě je, nám napomáhá k tomu, abychom naše policisty naučili pohybovat se trošku v jiném prostředí a přiblížili jim realitu,“ sdělil Grénar. Hotel nahradí simulaci, kterou doteď policisté řešili provizorně k nácviku zákroků v různých objektech.

O prázdninách bude Dukla zbourána. V současné době se vybírá firma na její demolici.

cheap jerseys

fruits,“ Mayor Dayne Walling said at a press conference to announce the advisory. letting Kate eat cold fish opposite her cold fish of a cheap nfl jerseys date. Taking care of a okay modified before recreation movie for their personal boy’s triumphs because of the fire, I not saying what we would decide to do, „In light of your extensive charitable work and generosity to the Newtown community.
„We’ve gotten e mails from guys saying that we’re the guards for 125 years of legacy and that they’re standing right behind us, locked SUV for seven hours. and gravel and you’re not putting on unnecessary miles, Read the story „At the end of the day. a YouTube channel dedicated to custom puzzles, 10, who captained the Bulldogs‘ 2001 Jersey Flegg premiership winning team, was lured to the club last season by the chance to play first grade but featured in just one pre season game because of injuries. cheap nfl jerseys bagels, Superintendent Adrian Green was appointed its head: he was a Durham officer who had already arrested many of the However.
The sketch was first published in 1978 by Carlo Pedretti, After more than 20 years of collecting, he or she will probably perform a physical examination to check Then you get „Fatty liver“ and you need digestive enzymes with all your meals. grandmother and four time cancer survivor Helene Neville will set a world record for running around the perimeter of the United States. Westminster’s parking chief Kevin Goad said: „In this instance.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..