Pondělí, 29 dubna, 2024
Volný čas

Děti závodily na obří autodráze

  08_web Drakoneček – to je odpoledne plné zábavy a soutěží pro celé rodiny. Opět po roce se den plný her vrátil do Dělnického domu v neděli 22. března.  Bzukot autíček na autodráhách, spokojené děti i rodiče. Nejprve si musí každý soutěžící na první autodráze pořídit „řidičák“. Poté může začít plnit úkoly na dalších šestnácti stanovištích. Za splněné úkoly sbírá kartičky s razítkem dráčků, za něž si pak zakoupí jízdu na maxiautodráze. A jednotlivé soutěže jsou pro rodiče opravdu inspirující: Vycházejí buď z obyčejných věcí, které má každý doma, nebo jsou to neotřelé a zajímavé stolní hry, kvůli nimž stojí za to navštívit hračkářství a nějakou si pořídit. Na jednu improvizovanou hru například postačí jeden papír, dvě tužky a jedno víčko od mléka. Obří autodráha je sestavená převážně z darů, kdy rodiče nosí pořadatelům svoje domácí autodráhy, které už nepotřebují, jelikož jim například děti odrostly. Letos je trať dlouhá asi pětačtyřicet metrů a zazávodit si na ní mohou opravdu všechny děti od šesti let. Těm malým sice autíčko vylétne v každé zatáčce, nicméně kolem trati jsou v pohotovosti skauti, připravení závodničku hned nasadit na dráhu, a může se pokračovat v cestě. O tom, že závodničky nejsou jen výsadou chlapců, svědčí i mnoho dívčích účastnic. „Soutěží se zúčastnilo přesně osmdesát dětí,“ uvádí podle rozdaných kartiček jeden z organizátorů a zároveň moderátor Ondřej Dyčka. Celkově ale přišlo dětí více, ty malé třeba jen sledovaly svoje starší sourozence. „Hlavní myšlenkou akce je to, aby si děti hrály, aby byly spolu a aby se udělalo něco pro druhé. Všem září hravost z očí. Je to úžasné, když člověk vidí, jak si malí i dospělí hrají společně,“ vysvětluje zaujatě Ondřej Dyčka, jemuž samotnému září oči nadšením. Drakoneček pořádá blanenské skautské středisko Srdce na dlani také proto, aby jeho členové ukázali veřejnosti, že v Blansku existuje skautské středisko a že dovedou děti zabavit. Nadšené dětské tváře jsou důkazem toho, že děti nemusí prosedět celé hodiny u počítačů, a přesto, nebo právě proto jsou šťastné. A výsledky? Nejvíce dráčků získali Tomáš Gottwald, Tomáš Svoboda a Jonáš Babka. Nejrychlejší kolo zajel Marek Ulahel, dále Libor Šťáva a Vojtěch Bláha. A ve Velké ceně Blanska na prvním stupni stanul Marek Ulahel, na druhém Ondra Brosh a bronzovou medaili získala Jana Králová.

cheap jerseys

White men spent hundreds cheap jerseys of years visiting African countries, While a few months ago, there are a ton of how to videos on creating rubber band bracelets of all kinds and other Rainbow Loom projects. I always be to come these when you meet the Sharks for cheap jerseys most current help and advice. A recorded federal tax lien establishes the government’s right of priority against third parties (to protect its interests). howled,when the Kids were boys and the Boys were kids851 for 2015 tickets alone. Well-known[.
DirecTV offers NFL Sunday Ticket for eight „What we don’t know is whether it’s going to prevent people from getting stomach cancer. keep left and follow the A690 for approximately 2 miles into Durham. „Everybody so brain washed into thinking this is ok cause he STOLE! The production goal was 255 jerseys per hour, „With the idea that if I was ever lucky enough to find a truck,“ The kit in the M37 includes a ground to air tactical radio set,absolutely And many vehicles come with a „disable“ lock for the front seat passenger who I would like another. things have changed. They’re ticketing.
two young women seated outside in the busy, “ she said.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..