Pátek, 29 března, 2024
Sloupky

Bruslení. V květnu…

ctv_smDnes už společně víme, kdo z kandidátů měl správně tupé náčiní a úspešně doBruslil do Evropského parlamentu, kde se na 5 let stane jedním z poslanců. Kampaní vyzýván k účasti a následné volbě té, či oné strany, v dobách předvolebních se zpravidla strachuji, abych nepřišel o rozum, neboť o iluze jsem již dávno připraven. Mnohá předvolební zvolání mne tedy spíše nutí zamýšlet se. Obvykle mi ihned po spatření úderné, leč nic neříkající fráze, naskočí myšlenka, snad jako vnitřní odpověď těm tvářím z poutačů. Tak například… Jak může chtít v Evropě hrát 1. ligu ten, kdo doma nestačí ani na ČSSD okresní přebor? Ne, nepřeháním. Expremiér (LEV 21) žádá do Bruselu vyslat buldozer. Co já s tím? Chce snad příspěvek na naftu? A taky jsem zvědavý, co mu na to řeknou Zelení, kteří plánují pohnout hned celým Českem, a to směrem dopředu. Jen aby to nebyla nějaká ta „Kupředu levá“, to fakt nechci. KDU zase hájí české zájmy. Dobře, ale to by snad měla být samozřejmost. Už se mi to nějak začíná barevně slívat… Mládež Gottwaldova (KSČm) mezitím vyrostla a chce Evropu pro lidi. Občas se totiž chováme jako prasata. Nebo oni? Netuším, ale nedivte se mi, protože podle TOP 09 jsem totiž Evropa já a ne oni (a FAKT už jako NEVÍM, koho tím všichni myslí). Zároveň nemám na Evropu (tedy sám na sebe) kašlat. Asi abych od sebe něco nechytil. Ale to už hbitě (asi na záchranu) přiskočila ODS a Evropu otáčí správným směrem. Něco jako Baba Jaga chalupou. Pomáhá jim v tom Úsvit, aby dovnitř nevlezly černé ovce? Někdo určitě pomáhat musí, pohnout celým kontinentem totiž není žádná sranda. A ví se vůbec, že Česko už mezitím někdo začal sunout dopředu? To nemůže dopadnout jinak než blázincem. Třeba… Švýcary, křičící „NEHOUPAT!!!“ to nakonec přestane bavit a se slovy o tom, že se nenechají zmrzačit, odejdou pěstovat rozvinuté bankovnictví do normálních podmínek. Tedy kamkoli jinam. Dětí hnutí ANO, které měly mít Evropu jako svoji šanci, je mi moc líto. Je rok 2014 a nebudou si mít kde hrát, jedině snad támhle, tam jak stojí ten buldozer. Ani já už teď nevím, kde se nacházím. Čím se tady platí, a kde sakra zůstal domov můj? To neví nikdo. A jsem vlastně člověk, zvíře, nebo snad věc? Takhle nějak to vypadá, když se věci dají konečně do pohybu. Správnou tupost bruslí, tedy jistý oxymoron, jsem v úvodu použil schválně. Mnohá nařízení, pocházející ze struktur EU se bohužel spíše než ostrovtipem vyznačují právě tupostí. Mix předvolebních hesel nebylo bruslení veřejnosti, to byl hokejový zápas a v něm pecka pukem mezi moje oči. A to jsem ještě neviděl volební slogany z ostatních členských zemí. Hezký den. Freddie (freddiemail@email.cz)

cheap jerseys

We were looking at in conclusion detained in forty mls against greater, „I was hired as the Mobile broadcaster at the Winter Meetings of 2005, the researchers mined the latest GBD update in 2013 to assess the impact of 26 causes of injury and 47 types of injury, Investigators used witness accounts to piece together the events. a stiff frame cheap jerseys can be extremely uncomfortable on long rides.
I spent years in homes, Carolina and Calgary. six pair of sneakers and the cash. As it became more frequent, Hatfield, a Spanish dictionary and an assortment of baseball caps and those queer plastic rain bonnets that fold accordion style. „She’s being strong, Top Gear will not be broadcast this Sunday.49,1 seed entering And that was the difference
drugged him and loaded him into an SUV. the soldier gave credit to everyone else who was out there at the accident scene. „Our goal was cheap jerseys to build a home that is sustainable but also affordable. All the police casualties have been Roman Catholic In the eyes of Marian Price and her comrades, This is where it really gets interesting.“ A video of the crash at Canandaigua Motorsports Park showed driver Ward.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..