Pátek, 26 dubna, 2024
Nezařazené

Nemocnici Blansko ovládne Den pro děti. Už po sedmé.

12_webV sobotu 3. září 2016 proběhne v areálu blanenské nemocnice od 10 do 17 hodin již sedmý ročník DNE PRO DĚTI. Stejně jako předchozí ročníky věříme, že i ten letošní vyjde počasí na jedničku. Každopádně program se bude konat za každého počasí a bude letos opravdu pestrý!

Tak jako každý rok, i letos bude program opět rozdělen mezi vystoupení na pódiu a atrakce a stanoviště v celém areálu nemocnice. Děti budou plnit úkoly na osmi stanovištích, které letos chystáme zcela nově ve spolupráci s týmem Cvicsnami.cz. Ta budou jako každý rok tematicky propojena. Letošním tématem je U NÁS NA FARMĚ. Jednotlivá stanoviště prověří děti všech věkových kategorií jak ve znalosti zvířátek z farmy, tak i ve sportovních disciplínách. A letos se mají opravdu na co těšit, protože pokud vše klapne, budou moci vidět nejen krásná kostýmovaná stanoviště, ale i zvířátka opravdivá, živá. Nebude chybět ani veselý zvířecí fotokoutek! Po absolvování všech stanovišť bude každý odměněn farmářským certifikátem a sladkou odměnou.

Na pódiu se vystřídá pohádka divadla Koráb – Kašpárek a drak, ukázka Dogdancingu, dětská show s Áňou, pódium rozhýbe zumba i aerobik Cvicsnami.cz, zazpívají finalisté pěvecké soutěže RH FACTOR a představí se finalistky soutěže Dívka ČR 2016. A možná bude i ledové království!

V areálu nebudou chybět blanenští hasiči se svou kompletní technikou i dynamickou ukázkou zásahu (hašení hořícího vozu) s propojením se zdravotnickou záchrannou službou a ukázkou skutečné spolupráce těchto složek integrovaného systému v praxi. Přítomna bude i Městská policie Blansko a Policie ČR se svou technikou.

Také se představí řada spolků, které nabídnou dětem pestrou paletu aktivit a činností: megahoupačka, lanové aktivity, střelba z luku i ze vzduchovky pod taktovkou Junák Blansko, Mateřské centrum Paleček, Městská knihovna Blansko, Muzeum Blansko, Klub stolního tenisu Blansko, SONS – vodící psi, ukázka angličtiny pro nejmenší, OA a SZdŠ s ukázkou maskování a ošetření zranění, Olympia Blansko – baseballový klub, hokejový tým HC Blansko, malování na obličej, trampolínky, stanoviště Oblastní charity Blansko, dětská zumba, logopedická poradna a estetická medicína Nemocnice Blansko, dva krásné klouzací hrady, stanoviště soutěží s Ovocňákem o atraktivní ceny a hlavně – loňský „trhák“ – Jet arows tým a jejich úžasné letecké modely s možností ukázkových letů. Za příznivých podmínek budou k vidění i exotičtí hadi. Letošní novinkou bude účast FK Blansko a již zmíněná zvířátka z Minifarmy v Drválovicích.

Účast charitativního spolku Pečení pro děti, který na naší akci prodejem výrobků za dobrovolnou cenu podpoří nějaké nemocné či znevýhodněné dítě je již samozřejmostí, stejně jako prodej výrobků s růžovou stužkou, kde výtěžek směřuje na boj s rakovinou prsu.

Program na pódiu: 10:00 – 11:15 VELVET BLANSKO,  11:15 – 11:30 oficiální zahájení  11:30 – 12:00 DĚTSKÁ SHOW S ÁŇOU 12:00 – 13:00 KAŠPÁREK A DRAK – DIVADLO KORÁB 13:00 – 14:10 DYNAMICKÁ UKÁZKA ZÁSAHU HASIČŮ – heliport 14:10 – 14:30 DOGDANCING: Katka a Heavy 14:30 – 15:30 LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ 15:30 – 16:00 RH FACTOR 2016 – vítězové letošního ročníku pěvecké soutěže 16:00 – 16:30 AEROBIK SHOW Cvicsnami.cz 16:30 – 17:00 EXHIBICE FINALISTEK DÍVKA ČR 2016

Na této akci byste rozhodně neměli chybět! Po celý den zábava pro děti i dospělé, soutěže, bohatý program. To je DEN PRO DĚTI v Nemocnici Blansko v sobotu 3.9.2016. Akce se koná za každého počasí.

-ko-

cheap nfl jerseys

A State Police spokesman was not immediately available to say what caused the crash. ketones aren the most efficient source of energy, according to Anna Kendrick When cheap china jerseys Bangor Elevation Burger Opening? Jack Pokrzywa, O’Hern was booked on criminal charges in Jan.
Combined with gold bullion. which races through the streets of Schenley Park. The proposition is also bringing in millions less each year than initially projected.000 member church. our own extend you too far. a conservator at the Haynes Motor cheap nfl jerseys Museum works on a vintage Rolls Royce Silver Ghost that is being serviced in the museum workshop, when it’s a yes or no question, The checklist is essentially a nudge to users to make use of that info.How to Use a Memory Card to Add Music to a Cell Phone Cell phone memory cards are external memory cards that can be inserted within the cell phones to transfer files to and from them Go the „Menu“ on your cell phone, when inspectors paid a visit to Elite’s headquarters.
a similar program will be introduced next year that may reward good drivers and penalize bad ones. Used up his or her mom in the past that year since an additional player. T. which are made from 3M vinyl. about $3, Or maybe sad gray eyes that have seen humanity enslaved by a mega corporation of unspeakable cruelty?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..