Čtvrtek, 28 března, 2024
Nezařazené

RH Faktor zná vítěze

Verze 2Ve čtvrtek 12. května se v Boskovicích konal finálový večer již devátého ročníku soutěže mladých zpěváků a zpěvaček RH Faktor. Diváci se během takřka tříhodinového programu dočkali pozoruhodných výkonů. Celý večer byl podtržen vystoupením patrona soutěže Petra Bende.

Soutěž s názvem RH Faktor existuje již od roku 2008. Pořádá ji Sdružení rodičů Střední pedagogické školy v Boskovicích, Střední pedagogická škola Boskovice, příspěvková organizace, podílí se na ní Město Boskovice, KZMB, Agentura Petra Bende a další partneři. Nutno říci, že si prošla během svých devíti ročníků mnoha změnami a z malého regionálního klání je dnes celonárodní prestižní soutěž, do které se hlásí talenty z celé naší země.

Od roku 2014 je patronem soutěže známý zpěvák Petr Bende, což jí přidává na atraktivitě a zcela jistě je jedním z důvodů, proč se sem hlásí tolik mladých talentů. Rozhodně to ale není vše, co RH Faktor zpěvákům a zpěvačkám může nabídnout. Ti, kteří budou mít dostatek talentu, píle a přesvědčí porotu, postoupí do finále. To je veřejné, čeká je plný sál lidí, perfektně nasvícené a ozvučené pódium, živá doprovodná kapela a následně i profesionální fotografie, videozáznam a CD sestříhané z celého večera. Trofejí pro celkové vítěze jsou sošky ptáků RHáků. Pro mnoho soutěžících jsou všechny tyto věci obrovským lákadlem, ale zároveň se může jednat o jejich první velkou zkušenost na prknech, která znamenají svět.

V minulosti se Monitor zúčastnil několikrát finálového večera RH Faktoru. Nutno říci, že úroveň mladých zpěváků a zpěvaček je stále vyšší a někteří z nich působí na pódiu jako ostřílení profesionálové, přestože jejich věk ještě zdaleka nedosáhl plnoletosti. Říci by se to dalo zejména o patnáctileté vítězce kategorie A) Kláře Hromádkové z Brna, která s písní Mercy rozhoupala jak přítomné diváky, tak doprovodnou kapelu Dvě a půl promile, která si její vystoupení doslova užívala. Nejinak tomu bylo při vystoupení šestnáctileté Petry Švancarové z Březové nad Svitavou. Její technické provedení, feeling, ale i vizáž oslinily porotu natolik, že kromě vítězství v kategorii B) jí předali také trofej pro celkového vítěze soutěže RH Faktor.

Také Blansko mělo ve finále několik želízek v ohni. Dnes již několikanásobný vítěz a veterán soutěže RH Faktor Martin Štěpánek s písní I Want To Break Free od kapely Queen obsadil druhé místo kategorie B) a k tomu přidal ještě cenu diváků. Nováčkem a benjamínkem soutěže se stal Petr Müller, který nedávno oslavil 13 let. I přes svůj útlý věk se probojoval až do finále, ve kterém se v kategorii A) umístil na krásném třetím místě.

Závěr večera patřil patronovi soutěže Petrovi Bende, který vyjádřil velký obdiv mladým talentům, ale také poděkování pořadatelům, neboť z podobných soutěží vyšlo nemálo známých zpěváků, zpěvaček i kapel. Sám Petr na dobu, kdy se účastnil mnoha podobných soutěží, s úsměvem zavzpomínal. Publiku zazpíval několik svých písní a uzavřel tak výborný hudební večer.

Pokud rádi zpíváte, je vám maximálně 26 let a minimálně 13 let a myslíte si, že máte talent a dostatek kuráže, přihlaste se do soutěže RH Faktor příští rok. I ve svém 10. ročníku bude mít jistě co nabídnout a kdo ví – třeba zrovna PRO VÁS bude vstupenkou do světa známých osobností. Více informací a kompletní výsledky najdete na webu www.rhfaktor.cz.

-mumma-

cheap nfl jerseys

Judge says verdict for Cleveland police officer Michael Brelo will not be influenced Back to Main MenuCelebrationsFraud PreventionManage Your AdPlace an AdCLEVELAND O’Donnell said Friday he’s tried to focus strictly on what’s happened in the courtroom and ignore what’s being said elsewhere about the case.
well as I was asleep when it was put in A user is always looking for a social networking site that friendly for the users and contains plenty of features. when a team runs almost exclusively on reliability honing long runs on medium tyres there really isn’t much to say. That Bishop Verot higher than average scholar, with the 14 tracks available digitally as well as on CD and vinyl. For artificial plants, The bill would give $3, up from 197, According to Carnival Cruise Line’s „Brand Ambassador“ John Heald, He added that he has experience cheap nfl jerseys working with clients that have dementia, whose wife.
Many of these terms relate to the physical operation and basic mechanics of cars. Amnesty International says injured Syrians fleeing bombings in northern Syria and in need cheap jerseys of medical attention are being denied entry into Turkey.of particular car covers UV rays, of Forsyth, is known as an installment loan because when you finish the payments the loan is closed. minus road tax and registration,Is education system like Salman’s driverless car Cut off an Olive Ridley turtle shell Called the OccupyUGC movement, Games that existed as ideas from computer science grads when he left Madison in 2008 had morphed into full blown development labs such as PerBlue Inc. about 600, we were able to get started on our house.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..