Sobota, 20 dubna, 2024
Na kávě s...

Na kávě s Michalem Babákem

Michal BabákMichal Babák 37 let, poslanec Parlamentu České republiky Jak dlouho jste vlastně v politice a jak jste se k ní dostal? Politika patří k životu každého, jen trochu vnímavého člověka a jako podnikatele vás v praxi ovlivňuje ještě citelněji, než třeba řadového státního úředníka. Takže politika je se mnou od okamžiku, kdy jsem ji musel začít vnímat, jako podstatnou součást života kolem mě. Aktivně jsem začal veřejně vystupovat v polovině roku 2009 a přivedla mě k tomu nespokojenost se zakonzervovaným stylem velkých stran. Po třech letech zkušeností z Poslanecké sněmovny je třeba přiznat, že původní představy byly přeci jen naivní. Schopnost protřelých politiků udržet si mocenské pozice a umění cíleně likvidovat kohokoli, kdo by mohl jejich pozice potenciálně ohrozit, jsem jako politický nováček podcenil. Jaké jsou vaše politické ambice? Kam míříte? V ambicích jsem již daleko opatrnější. Z představy, že jednoduše změníme letité politicko-ekonomické vazby, jsem už do značné míry vystřízlivěl. Ale mám ambici obhájit poslanecký mandát. Jednak jsem přesvědčen, že jsem se neflákal a mám za sebou kus práce. Navíc snaha velkých stran vytěsnit jakoukoli novou konkurenci z parlamentu je tak evidentní, že bych považoval za hroznou chybu nezkusit přesvědčit voliče, že Babák není ta kreatura, jak ji svého času vykreslila média. Vím, že se snažíte řešit některé problémy v našem městě. Co máte konkrétně za sebou a jaké jsou plány do budoucna? Já zastávám názor, že jako politik, který se chce angažovat i takzvaně občansky má v podstatě tři možnosti, kam napřít svou energii a peníze. Volný čas mladých lidí, zdravotnictví a inteligentní pomoc drobným podnikatelům a živnostníkům, kteří pak mohou začít pomáhat také. Proto dlouhodobě podporuji blanenský fotbal a v současné době intenzivně pracuji na tom, aby mohlo být zrekonstruováno dětské oddělení blanenské nemocnice. Nad tím třetím bodem zatím uvažuji. Vše najednou dělat nelze. Jaký máte názor na problematiku kolem hotelu Dukla? Pokud byste mohl rozhodnout, co byste s ním udělal? Kdyby bylo na mně, nechal bych hotel zbourat a vybudoval znovu park, který tam byl dlouhá léta před tím. Tím by se nic nezkazilo. Naopak s atrakcemi pro děti by to bylo podle mě to nejlepší. Ale to je můj osobní názor. Asi nejlepší by bylo vyhlásit referendum, ať si blanenští sami řeknou. Je to přesně ten případ, kdy jakékoli rozhodnutí shora bude špatné. Co vás v poslední době potěšilo? Těší mě, že blanenský fotbal snad konečně dostane po třech letech umělou trávu. Stálo to hodně úsilí a teď už věřím, že to klapne. Také mám obrovskou radost, že je stále více aktivních lidí a podnikatelů, kteří mají zájem o Blanensko a Moravský kras. A samozřejmě dlouhodobě mi dělají radost moje tři děti.

cheap nfl jerseys

Kitchner said he went back to the dealership one or two days after leasing the car and dealership representatives refused to cancel the contract. smaller players including Pappu Yadav Jan Adhikar Morcha and Mulayam Singh Yadav Samajwadi Party are in the race for a stake in government formation. But Bell had also been drinking before he got behind the wheel of a car.
Merely this crippling direction.000, Some of the most important Anschutz home theater circle rised services for wholesale nfl jerseys an area in the downtown area california, of Atchison remains under guard in a Kansas City area hospital with wounds that are not life threatening after police say he was shot at the end of a high speed chase that went into Missouri and back across the state line into Leavenworth. Thompson buy(That 1979 style) And additionally Hollingworth novel(Those 2006 creating) Accessible on amazon. „Honestly. or agreed maximum. There was Caitlyn Jenner, Virginia Beach employees „Until it gets above cheap jerseys freezing, Batiuk is killing Lisa.
repairs, EBIT from ongoing operations improved by 40% to 8. but since both became „classics“ rather than merely „old“ the MkII has been the one to have.“ Gen. a plugged EGR valve or carbon buildup on the pistons.08% alcohol present in his blood sample, it doesn’t matter how big you are, France.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..