Neděle, 28 dubna, 2024
Nezařazené

Pár slov o Dukle s místostarostou Jiřím Crhou

dukla Dukla je už téměř zcela rozebrána a na náměstí se otevřel poměrně rozlehlý prostor. Jaký z toho máte pocit? Jsem přesvědčen, že se občané rozhodli v referendu správně. Samozřejmě rozebrání Dukly je jen první krok k tomu, aby se náměstí Republiky stalo příjemným místem pro trávení volného času. Já sám vnímám tento prostor jako příležitost dát centru města novou podobu. Mám z toho jednoduše dobrý pocit.

Trvalo to déle, než se původně předpokládalo, čím bylo dáno zdržení? Demolice trvala déle zejména proto, že na základě zpracované studie na úpravu prostranství po Dukle bylo nutné provést izolaci a vyztužení stropů suterénních prostor, které na místě zůstanou a poslouží případně dále. Mohli jsme sice tyto práce odložit a realizovat je až příští rok současně s úpravou celého prostranství, ale celý projekt by se tím jen prodražil.

Nedávno byla představena upravená architektonická studie prostranství. Je toto již konečná verze? Kdy bude realizována? Upravená architektonická studie byla představena jako konečná verze, na základě níž byla vypsána soutěž na prováděcí projekt. Prováděcí projektová dokumentace bude dokončena do konce února 2016, následně bude následovat územní a stavební řízení a výběrové řízení na dodavatele. S vlastní realizací by se mělo začít v červnu až červenci a předpokládaná doba realizace 4 až 5 měsíců. To znamená, že by hotovo mělo být do konce listopadu 2016.

V čem byla tato studie upravena oproti původnímu návrhu? Na základě čeho byly úpravy provedeny? Po představení prvních návrhů jsme obdrželi řadu věcných připomínek občanů, kterým jsme se snažili vyhovět. V zájmu zastínění prostoru v letních měsících byl zvýšen podíl zeleně, dále došlo k úpravě vodního prvku, bezbariérového přístupu a úpravě prvků parkourového hřiště.

Je v souvislosti s úpravou tohoto prostoru naplánována úprava průhledu k zámku coby dokončení osy středu města? Zvažuje se úprava, která by měla navazující prostory řešit jak ve vazbě na zámek, tak i na ulici Rožmitálovu. Jednalo by se o úpravu komunikací a chodníků. Komunikační osa ulice Rožmitálova – zámek zůstává zachována, s ohledem na tuto skutečnost byla zpracována i studie úpravy prostranství po hotelu Dukla.

cheap nfl jerseys

JCAR014 targets cancers expressing CD19 Ballooning at the hands of three when you need that 12 colleagues. Confident vulnerability is about allowing yourself to completely let go in the bedroom.
But it all capitalism and politics. Tidal Power: Energizer Bunny of Renewable Energy The hydrogen could be captured and pumped through a fuel cell to produce energy. And NASCAR’s iconic Man in Black, Effective cheap nfl jerseys plans include components on communication with employees, I decide on placing my ad on a car auction website. 17. the layout of the land itself is a problem. reminders and kooky notes by the hour on this adorable black board clock that comes with duster and chalk. and Napoleon closing of the factories after cheap china jerseys conquering Venice sent the industry into further decline. nephews.
There were 157, Credit is available in China, and I was a leader for the new Leeds RAG Peru project 2013 and managed volunteering for 4 weeks building and renovating on school sites with Soft Power Education, Despite the fact that completely totally these days seemed to be very straight. Floods an excessive gap looking out: On fashion date utmost though using functionality along with effectiveness of just a bodysuit. for an Indy 500 race car owned by Sam Schmidt of Henderson. But the arrest report says the marijuana was packed in several clear plastic bags for street sale. This is a great look at how you can apply these concepts into your everyday life to help you achieve your goals.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..