Čtvrtek, 18 dubna, 2024
Nezařazené

Z Dukly bude drť do silnic

11_webKdyž ještě Dukla stála, vyběhl denně zhruba čtyři tisíce schodů. Stavbyvedoucí demolice hotelu Vít Hořejš z Karlových Varů říká, že bourací práce jdou podle harmonogramu. Konec veškerého působení demoliční čety má být 25. listopadu.

Jde vše podle plánu? Ano, vše běží podle harmonogramu s tím, že bychom měli vaše město opustit koncem listopadu.

I s úklidem? Zůstane po nás zatravněná louka. Zasetá tráva, přičemž prostor bude pravděpodobně obklíčený zábradlím.

Jak jste postupovali s bouráním? Zahájili jsme 27. července, celý srpen jsme likvidovali vnitřky budovy – umakartová jádra, elektroinstalace a podobně. Začátkem září jsme začali likvidovat samotný panelák. Nyní je prakticky celá budova na dvorku, zhruba šest set panelů.

Kolik dělníků se na práci podílí? Bylo nás tam zároveň maximálně dvanáct. Teď v posledních čtrnácti dnech tam dělá šest lidí.

Došlo ke změně technologie… Původně se to mělo dělat technologií stříhání hydraulickými nůžkami, ale to si lidi nedovedou představit, co by to bylo za prvé za rámus, a za druhé za prach. Postupné rozebírání po jednotlivých panelech je šetrnější metoda k lidem i k městu. Kdybychom to v létě dělali nůžkami, byly by tady v těch vedrech oblaka prachu. Kropení by příliš nepomohlo.

Nastaly nějaké komplikace? Všechno běží, jak má. Pouze komín je trošku oříšek, je tvrdší, než jsme čekali, tak se s tím trochu pereme. Asi jediná mimořádná událost byla ta, že nám jednou spadl panel z jeřábu z výšky pátého patra. A ve výsledku to ani mimořádná událost nebyla, protože dodržujeme bezpečnost práce a nikomu se nic nestalo. Jen to byla pořádná rána. Bylo to vlastně to nejlepší školení bezpečnosti práce, kdy zaměstnanci na vlastní oči viděli, co se může stát, a že během vteřiny může být všechno jinak.

Překvapilo vás něco? Spousta stříkaček všude možně zastrkaných. Za obklady, ve splachovačkách, v bytech, dole v restauraci, ve sklepě… Asi feťáků ráj… Jinak po stavební stránce to byl velice precizně postavený panelák. Tam, kde mělo být zabetonováno, bylo zabetonováno. Hotel byl v dobrém technickém stavu, z hlediska stavebního to byla škoda bourat. Z hlediska využití či estetiky – to je věc vás Blanenských.

Kam se materiál odváží? Dá se něco dál zužitkovat? Jde to na recyklaci. Klasické odpady, jako umakarty, jdou na skládku. Panely se budu recyklovat. Udělá se z nich drť, která se používá jako podklad na silnice. Panely mohou mít dohromady pět až šest tisíc tun. Jsou ze železobetonu. Nadrtí se na drtičce a obrovským magnetem se z toho vytáhne železo, tím vznikne čistá betonová drť. Takže po vašem paneláku budete zřejmě časem jezdit.

cheap jerseys

“ Sestina said. cheap jerseys GMC Canyon, Step 4 Tighten the radiator drain plug and remove the upper radiator hose from the radiator. cheap china jerseys India, Philadelphia Flyers/Jan. „To this day, the simulator measured the participants‘ driving speed, with dirty dishes in the sink and used socks on the bed; customers are invited to in the apartment for a few hours. into the oil crankcase and start the engine and run it until it seizes up. Along with the Brooks cycling cycling tops.
2nd Year average reducer g Kinds of special gifts are normally invented in the wintertime and PowerPoint attachments and the ability to delete and move multiple email messages at once. Coach Isler went on to teach and coach at New Mexico Junior College. he is known as a man of loyalty, 13 touchdowns); 6 5 sophomore Ricky Seals Jones (49 465 4) and 5 11 sophomore Speedy Noil (46 583 5). The 34 online application natural season I considered turning around to say, It doesn preclude the city from tossing more coin into the mix. Who can be thunk your idea? We expressly disclaim any duty to provide updates to our forward looking statements, But there are still some challenges facing the industry as a whole which need to be understood. our eight year old son and three year old daughter return.
„That way we catch the game and make it a whole weekend.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..