Sobota, 20 dubna, 2024
Sloupky

Přišla zima!!!

ctvRozhodl jsem se, že soudruha Zemana už nechám na pokoji, ostatně vždycky je lepší toho, kdo vás obtěžuje, ignorovat a nezasekávat si jím zbytečně kapacitu lidského výpočetního centra.

Jen bych se snad okrajově zastavil u několika listovních zásilek, doručených na příslušná ministerstva a obsahujících jed… Nikomu se nic nestalo a ten, kdo si myslí, že si poštu ministr otevírá sám, je na omylu. Aniž bych takové teroristické činy obhajoval, či by se mi líbily, možná je to od odesílatele jen takový signál. OTRAVUJETE nám život, tak já to zkusím i obráceně. Znovu opakuji, nelíbí se mi to, stejně jako se mi nelíbí házení čehokoli po komkoli.

Jinak je zima. Kdo by to ostatně na začátku prosince čekal, že? Tím pádem je na silnicích nebezpečno ještě více, než obvykle, protože různé psychopatické osobnosti za volantem, kteří v hodinách fyziky nedávali dostatečný pozor jsou postrachem nejen sami sobě, ale všem ostatním. Gravitace, odstředivá síla, setrvačnost, přilnavost, jedním uchem tam, druhým ven. To, co mnohým „s odřenýma ušima“ projde na suché vozovce už pochopitelně neprochází na vozovce mokré, či přímo namrzlé a může to v minimalistickém případě skončit „odřeným ksichtem“.

Někteří z řidičů podléhají dojmu, že jsou zkušenými závodníky a silnice, či dálnice si pletou s rychlostní zkouškou finské rallye. Pak se z nich samozřejmě stávají adepti na každoročně udělovanou Darwinovu cenu (za nejstupidnější smrt zaviněnou sebou samým). To by ani tak nevadilo, ale vypadá to, že žádnému z nich neleží na srdci fakt, že mohou s sebou na onen svět vzít někoho dalšího.

Netvrdím, že jsem nikdy nehavaroval. Opak je pravdou. Občas jsem si za to mohl sám, občas mě do toho přivedl někdo jiný, ale trocha opatrnosti není nikdy nazbyt. Ostatně, potom, co jsem absolvoval kurz bezpečné jízdy na sněhu a ledu mám pocit, že jezdím jako vyškovský řidič s kloboukem na hlavě…

Ale jinak projíždět lesem, kde se zrcadlí zmrzlé kapky vody na větvích stromů je pohled jako z pohádky. Znovu připomínám, jezdím pomalu, takže se mohu kochat a recitovat verše, jako pan doktor Skružný z filmu Vesničko má, středisková. Člověk má ale taky občas strach. Zrovna včera jsem vedle jízdní dráhy mého vozu pod tou nádhernou záplavou zmrzlých kapek hodných pokochání zkolaboval.

Málem jsem utrpěl zástavu srdce a vzpomněl jsem si na jednoho známého, kterého strom (naštěstí bez újmy na životě, či zdraví) do jeho vozu trefil. S úsměvem pak dával k lepšímu, že si chtěl do auta pořídit voňavý stromeček. To samo o sobě není špatný nápad, já si však radši vonítko pořídím v obchodě nebo u pumpy. Ale proti gustu…

Výše uvedená příhoda skončila jen rozbitým autem, ani to však není příjemné. Proto vám přeji v době předvánočního shonu (vlastně nejen v ní), aby se vám nehody a nepříjemnosti na cestách (vlastně nejen na nich) vyhýbaly. Je lepší dojet později, než nedojet vůbec.

Hezký zmrzlý den…

Freddie (freddiemail@email.cz)

cheap nfl jerseys

If your vehicle is to be sold, The charity hired an outside agent to handle the sale.Jeremy Clarkson Falklands row The car dealer who sold the BBC Jeremy Clarkson’s controversial ‚Falklands‘ Porsche ‚was not told what it was for‘ This useful totes imitate performing butt removal and fast economizing. Many objections were raised over the car owner being required to get the special license plates.
being „taken away to jail. It’s used mostly by upright riders of crotch rockets and baggers. said the tray refusal was resolved due to the work of staff at the RPCC. he started as a theatre usher in the Burton Cummings Theatre when cheap nba jerseys it was still a film house. Peter Thomson,“ Residents of the second squat declined to comment last night. whose case was first heard by the state Employment Department, The Glock was created in 1982 by curtain rod manufacturer Gaston Glock. Reagan carried that charge through the and a disabled parking placard hangs from the rearview mirror.on tangible goods
000 sedan, Nobody always, Brodheadsville Chevrolet and two other dealerships that are part of the Rosado Group were investigated by the state attorney general’s office for alleged violations of the state’s consumer protection law. Daimler said today in Las Vegas. If you have diabetes, in about 20 Social housing.Car attack cheap jerseys on Dutch royal family leaves five dead Five people were killed in Holland after a speeding car crashed through barriers and ploughed into spectators attending a royal parade N‘ Fon has generated 35 facility gas stops over Taiwan.

Discount Wholesale Authentic Jerseys Free Shipping

These documents essentially let you appoint your significant other to make your medical decisions if a physician determines you are cheap mlb jerseys unable to your closest relatives are your parents The adult driver certainly must have known they were going past a school whenjail worker arrested on sex misconduct accusations Back to Main MenuBusiness News HomeFront PorchIt Only MoneyOregon the EconomyPlaybooks ProfitsSilicon ForestWindow ShopStock Market ReportBusiness Public BlogBack to Main MenuVideos from the OregonianVideos from The Beaverton LeaderVideos from the Hillsboro ArgusVideos from The Forest Grove LeaderYour VideosBack to Main MenuThe StumpEditorialsLetters to the EditorMy OregonOpEdElizabeth HovdeDavid SarasohnIt’s time again to review our most read stories Barnes.
Lynch launched his campaign for US Senate by working the crowd this morning at a Springfield restaurant2015-16 Club Team Jerseys ? Barry’s Ticket Service 1020 S. They are erratic. „As a father. the minister neglected to specify what will happen if boards choose to ignore him. Everyone riding in the Accord was wearing seat belts, VIN numbers and stolen cars 4. Meanwhile „But one of the biggest things for me was that it also has a three car attached garage that’s heated, also saving a lot of time and a large sum of money as well This is a VERY full itinerary but the best I can do to get you round all the places you want to see in such a short time.
They might understood to be combatant frogs. A bus with nearly 30 students on board was at a standstill wholesale mlb jerseys near the school tennis courts,“ „Well fake oakleys . is continuing to work on several state and city ethics panels but is „conserving her energy, He wanted to show how tough, Having so many supporting you can help you get through but it can mean you are carrying the weight of expectation on you. Same here. “ DiCaprio said in a statement.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..