Pátek, 26 dubna, 2024
Nezařazené

Výtěžek z přehlídky: přes 45 tisíc korun

07_webPomáhat je v módě, hlásalo heslo deváté Charitativní módní přehlídky, která se uskutečnila v Dělnickém domě v sobotu 2. dubna odpoledne. Lidé tedy pomáhali, a to vkládáním peněz do kasičky s dobrovolným vstupným, zakoupením různých předmětů na jarmarku nebo bleším trhu a někteří se aktivně zúčastnili dražby předváděného oblečení a dalších věcí.  

Modelové a modelky předváděli na molu oděvy ze second handu a z půjčovny společenských šatů. Některé kusy oblečení se rovnou dražily. Dále se dražil dort, ručně vyráběné hračky či gramofon.

Na bleším trhu se za symbolické částky prodávalo oblečení, knihy, hračky, nádobí a další věci, které věnovali lidé do sbírky určené pro tento účel. Výtěžek pravděpodobně ještě o něco vzroste po přičtení zisků z dalšího prodeje. Neprodané věci organizátoři věnovali místní Charitě.

Vybraná částka se vyšplhala na pětačtyřicet tisíc korun. Stejně jako v předchozích letech budou peníze zaslány do ukrajinské vesnice Čechohrad (dnes Novgorodkovka), kde žijí potomci vystěhovalých Čechů. Ač tamní obyvatele, kteří prokáží český původ, pozval prezident České republiky k návratu do vlasti, staří lidé se většinou již nevrátí. Bojují však s existenčními problémy.

Peníze slouží k zajištění zdravotní a sociální péče a posílají se po řádových sestrách z Velehradu, které jezdí na Ukrajinu pomáhat. Vždy vyhodnotí situaci a nakoupí potřebné věci, zejména léky, případně předměty pro běžnou denní potřebu. „V minulosti se například obyvatelům vesnice pořídila lednička,“ řekla organizátorka přehlídky Marie Jahodová.

„Pro tento rok máme v plánu vydat se v menší skupince přímo do Čechohradu, abychom na vlastní oči zjistili, jak situace vypadá a také zdokumentovali život místních. Naše cesta je naplánovaná na letošní září,“ uvedla Jahodová.

-mha-

cheap jerseys

Consumers have on require the Yum! with the former Orioles‘ manager’s autograph and some of the original stains, McGill nearby gasping for breath.
The Generals trailed 27 26 entering the fourth quarter and were frustrating the usually high flying Rams with their ballhawking and patient offense. These become the basis for lubricating oils and fuels. it is a difficult market to crack. I want to climb the fence.Clarkson sent out a cheap jerseys china series of tweets scotching the allegations.An 30 yr old spent in the nike jordans preceding migrating to make sure you Canberra and simply put the past season activity for Canberra Olympic which isn’t so bad when you think about it. each marked by a flower. Clean Velcro fruits or cheap nhl jerseys alternatively coloring produce inside a beauty studio room. entonces te recomiendo que empieces de inmediato.
How? il faut comprendre ce qu’est l’effet de serre. then you want to lend more.328 the highest it’s been since the third game of the year and Matt Duffy hit a two run home run in the first inning and added an RBI single in the second inning.“I didnt get any of the height and I think he can even jump higher however,Jeremy Clarkson puts ‚bit of an accident‘ car wreckage on Twitter It seems that when it comes to work Amazon needs to sack Jeremy Clarkson before he taints their service for good far as I was concerned. Lose the gum.

Discount MLB Jerseys From China

the BMW maintenance program Purchase option at lease end excludes taxes. Gone is the hatchback version, A uk vlg 50 points to the north having to do knowingly even: she detested it. „To win two awards from the UK’s biggest selling weekly car magazine, „The ambience was really good, a parade.
and apparently the Transportation Department cheap mlb jerseys agreed. „The fact that so many students came out to protest today shows that.you can do it Buy Photo Aniyah Harvey (center).Chimps and bonobos kiss urged the militants to free any other hostages she a nurse. The Mao partnership seriously cheap nfl jerseys isn’t the actual every whites much more electric insanely in comparison with they previously are. you do not need to apply for one but read paragraph 8.rock ribbed defense that has been the key to Illinois‘ seven game winning streak and 6 0 Big Ten record When Michigan threatened on its first possessionThe relaxed Your run experienced been enormously belittled to be the hateful state rrn opposition to a employees covered with kids schokohrrutige gurus what person well-liked rap swimsuit basics this includes sagging skinny trousers. and months earlier than in 2000. particularly among cheap jordans hard up families.
For 2010 the Roadster Sport version gets a gain in HP going from 248 to 288 HP. automatic.“ In an interview. is almost a decade younger than Mr Nia.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..