Pátek, 19 dubna, 2024
BlanskoSport

16. ročník Blanenského Golema

Nebojme se maratonů! Maraton – slovo které budí obdiv i respekt, a jako by byl pouze pro vyvolené!? Přijeďte se přesvědčit, že to taky dokážete. Máme připraveny dvě délky tratí a závod je opravdu pro každého. Na svoje si přijdou jak trénovaní borci, tak rekreační sportovci i sváteční jezdci. Srovnejte svůj výkon s ostatními, nebo se zúčastněte maratonu jen tak – pro zábavu a užijte si skvělou atmosféru závodu.

Cyklomaraton Blanenský Golem, dnes už tradiční závod, bezpochyby patří do cyklistického kalendáře našeho regionu. A podesáté se jede jako memoriál Ivoše Šinkory, jeho zakladatele. Závod proběhne v obvyklém po prázdninovém termínu v sobotu 2.9.2014 a bude opět součástí brněnského poháru horských kol.

Jede se na již tradiční trati 36 a 61km, především v nenáročném lesním terénu. Občerstvení na trati i v cíli zajištěno.

Soutěžíme o bezva ceny – opravdové hliněné golemy, které prošly ohněm v keramické peci! A kdo se nedostane až na pódium, třeba bude mít štěstí v bohaté tombole.

Čekání na vyhlášení vítězů si zpestříme doprovodným programem – představením cyklotrialistů. Na vaši účast se těší pořadatelské kluby: Triatlon – Ski klub ASK Blansko a Klub biatlonu Blansko. S podporou města Blanska patronát nad závodem převzal místostarosta ing. Jiří Crha.

Závod se jede za každého počasí, takže neváhejte a pojďte se přesvědčit, že na (cyklo)maraton máte! Takže – nebojme se maratonů!

A  absolutní  NOVINKA  na  závěr:

MIMI Golem! – opět je připraven dovednostní závod pro děti na speciálních cyklistických překážkách! Nechte svoje děti odzkoušet jejich zručnost při ovládání kola nebo odrážedla a vybojovat si sladkou odměnu. Pro věkové kategorie od mimi do 14 let.

Více informací a přihlášky naleznete na našem webu  http://www.mtbgolem.cz.

Za pořadatele Petr Kolář a Radek Šinkora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..