Čtvrtek, 28 března, 2024
BlanskoKulturaVolný čas

BAMBIFEST poradí, jak trávit volný čas

Vše na jednom místě. Nabídku volnočasových aktivit pro děti bude již tento pátek a sobotu v blanenském zámeckém parku prezentovat dvaatřicet organizací. Děti si na vlastní kůži vyzkouší, které kroužky by je bavily a v září se do nich mohou přihlásit. Vstup budou mít všichni zdarma. 

„Budou si tak moci vyzkoušet například základy zdravovědy, práci dobrovolných hasičů, podívat se na ukázky práce se psy nebo si prohlédnout modely železnic. Program bude pro ně nachystán v pátek od 9:00 do 17:00 a v sobotu do 9:00 do 16:00,“ zve mluvčí BAMBIFESTu Marie Jahodová. Podrobnější informace najdete na bambifest.com.

V pátek od 16 hodin do půlnoci se na pódiu vystřídá sedm místních kapel, a to ELLAS, IMPRO – BAND, PUDING STONE, HESKI, FOREPLAY, TRY!(O), EMERGENCY, a utkají se o místo interpreta roku druhého ročníku soutěžního FESTu. „Kapely si zahrají na profesionálním pódiu se zázemím a dostanou prostor představit se všem návštěvníkům akce. Právě oni svým hlasováním rozhodnou, kdo získá letošní první místo a s ním i zajímavé ocenění. Oceněn bude i hlasující z řad návštěvníků, který bude na základě losování odměněn poukázkou na wellness pro dva,“ láká Jahodová. Více informací najdete na fest.bambifest.com.

Sobotní konference se bude konat od 9.30 do 14 hodin a vystoupí na ní čtyři hosté – Miloslav Kala, Marek Orko Vácha, Bohumil Kartouz a Rastislav Maďar. Na konferenci je nutné se registrovat na konference.bambifest.com, akce ale samozřejmě zůstává zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..