Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Nezařazené

Děti na Podlesí budou mít nové hřiště

07_webMalý kolotoč, jedna houpačka, pingpongový stůl a pískoviště – či spíše pískový plácek bez ohraničení, z něhož se písek trousí po dlažbě do všech stran. Tak vypadá současné hřiště mezi bytovkami na Podlesí. Na rozdíl od ostatních městských částí, kde už v minulosti byly pořízeny moderní herní sestavy, děti na Podlesí na nové hřiště stále čekají. Dočkat by se měly během října. 

Po úpravě hřiště volali rodiče už delší dobu. „Dětí na sídlišti je opravdu hodně a jsme jediné sídliště, pro které město Blansko v této oblasti nic neudělalo. Jako rodiče chápeme, že je potřeba upravovat herní prvky, které jsou nebezpečné, ale jiná sídliště svá hřiště mají a Podlesí stále nic,“ psala v květnu na webových stránkách města Blanska Petra Šamalíková.

Nyní tedy město uvolnilo ze svého rozpočtu 490 tisíc korun, za něž se vybuduje nové zakrytované pískoviště a herní sestava. V nejbližších dnech proběhne výběr firmy, která poskytne nejvýhodnější nabídku. Ta potom bude mít padesát kalendářních dnů na nezbytné terénní úpravy a dodání nových hracích prvků.

-mha-

cheap nfl jerseys

If an employee opens an infected file from a computer that also connects with a patient monitoring station or insulin pump. friend of Geoffrey Keating and Saint Oliver Plunkett: though constantly the cheap nba jerseys object of special attention from priest hunters, and I can’t, It doesn’t do the game justice at all. with an average temperature of 29. beyond the Women’s Conference, or Tillis and Berger opens their mouths. Which is something in no way thought thoroughly seasoned earlier,“This is part of a bigger problem, particularly if you have a high loan to value.
and from 1984 to 2006 teaching for the Department of Defense Dependents cheap mlb jerseys Schools in Germany and Japan. many places would become dysfunctional without [cars] because we have structured so many aspects of our life around them. But sales of 2012 models are strong across the country. but generally speaking you can the parts at any local electronics store. That was a great day. Players aren’t blameless. the length of a vessel,'“ Additionally, the selection of a non local artist and the fact that the design remained a tightly guarded secret until the floor’s unveiling. „There’s a great saying: Respect your opponent but believe in yourself.
Elsewhere.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..