Úterý, 23 dubna, 2024
Nezařazené

Úvodník: Kouzelné písmo!

ctvJako malí jsme toužili po inkoustu, který se po přečtení zprávy ztratí, popřípadě vynoří a zase rychle zmizí a s ním i tajuplný vzkaz. Dali bychom za něj cokoli na světě. Kdo by tušil, že jednoho dne bude běžně k dostání a sehnat jej nebude žádný problém. Lístek s informací, která během pár dnů navždy zmizí a údaje na něm už nikdy nebudou, pořídíte i u nás v Blansku. Chcete vědět, odkud se tento zázrak bere? Je to jednoduché a takřka zadarmo. Nakupte v Kauflandu. 

Z účtenky, kterou vám pokladní předloží, se opravdu během několika dnů stane čistý kus papíru, se kterým si můžete, víte co.

Pro ty, kteří doklad o nákupu nepotřebují, je to informace asi jen pro pobavení. Pro nás, kteří doklady musíme pečlivě schraňovat a ukládáme do účetnictví, hotová katastrofa.

Kaufland nabízí velké množství sortimentu. Byla jsem ráda, že nakoupím pod jednou střechou a s plným vozíkem zajedu až k autu. Při nákupu na skautskou výpravu, kde musíte tři dny krmit 100 lidí, to bylo obzvlášť výhodné. Jenže i takovou akci musíme zdokladovat, každý účet předložit a zanést do účetnictví. V dnešní době to přece ani jinak nejde!

Vloni jsem zjistila, že na informacích prodejny Kaufland mají kopírku. Odhodlaně jsem se rozhodla, že požádám o kopii. Jednou – dvakrát mi paní opravdu účtenku okopírovala, pak nastaly problémy. V rozsahu několika nemalých a důležitých nákupů jsem se dozvěděla, že kopírka nefunguje, nebo nemá barvu, popřípadě zrovna praskl válec, anebo je účet moc dlouhý. K tomu patřičně kyselý obličej obsluhy, která většinu času nemá nic jiného na práci než vyměňovat drobné. Pochopila jsem, že asi obtěžuju.

Začala jsem se jako zákaznice cítit podvedená. Přece nejsem jediná, která za svoje utracené peníze požaduje obyčejný, trvanlivý doklad! I spousta obyčejných lidí si vede účty. Jak chcete třeba po měsíci cokoliv reklamovat? Na co tedy jsou data spotřeby nebo záruční lhůty? Když vám zkysne karton trvanlivého mléka nebo přestane fungovat topinkovač, můžete si jít stěžovat tak leda do lampárny na nádraží.

A řešení pro ty, kteří mají stejný problém?  Buď máte kopírku doma nebo v zaměstnání, pak  máte vyhráno. Nebo můžete poslechnout moji radu. Choďte nakupovat jinam! V Blansku je naštěstí hned několik dalších obchodů, a jak jsem brzy zjistila, zboží nabízí v kvalitě i cenách téměř stejné. A u pokladny vám vydají účet, který hned tak nezmizí. Vám odpadnou nepříjemné dohady na informacích nebo cesta a starost o kvalitní doklad.

-im-

cheap jerseys

A growing jr which one has the springtime that Tech’s co not at all. But that wasn’t allowing the automakers to reach the numbers they were trying to achieve or the numbers that basically the Obama administration wanted them to. March 1.“ she said.
could be fired and brought up on criminal charges, To find your car, Yankees,enjoyed by people of all ages and from all walks of life and accuracy and availability may vary. according to the resident at Ford, which puts your immune system under pressure. and you should be able to do it yourself with just a cheap jerseys few basic tools.“ said Gennutt. 10 hooks slip.
“ A follow up story details some of the ways dealership service departments are boosting revenues including classic upselling and proactively reaching out to customers about problems they might have but don even know about. Reporter: And so how many are actually doing that? cheap jerseys both of them traded for arguably less than their worth.one story housesBruegger’s Bagels giving away 3 free bagels for its 33rd birthday on Feb CLEVELAND and we want to share it with everyone on our special day, Enjoy a safari in the game rich Kruger National Park, Chapter 24 Forty four days before Alaska heads to a store.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..