Čtvrtek, 18 dubna, 2024
Nezařazené

Napadení psa se nekonalo

03_webPolicii se podařilo alespoň částečně vyřešit případ zbitého psa, o kterém jsme informovali v minulém vydání Monitoru. Podle trestního oznámení měla trojice mladíků zaútočit na pražského krysaříka, polít jej žíravinou a zbít jej klackem. Příběh byl však vymyšlený. Kriminalisté se jím zabývali necelý měsíc. 

Dvacetiletá žena na policii barvitě vylíčila, jak k napadení došlo při venčení psa její kamarádky. Kriminalisté po mladících pátrali v blanenských školách, zda někde nechyběli ve vyučování, leč bezúspěšně. Taktéž se nenašli žádní další svědci.

„Nepomohly ani bezpečnostní kamery. Rozpory ve výpovědích kriminalisty utvrzovaly, že napadení psa nemuselo být tak, jak oznamovatelka s kamarádem vylíčila. Právě on byl první, v němž se hnulo svědomí. Přiznal, že na naléhání kamarádky událost vylíčil lživě,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Následný výslech oznamovatelky potvrdil podezření vyšetřovatelů.

Jednadvacetiletá majitelka psa měla spolu s oznamovatelkou a jejím kamarádem strávit v jejich bytě noc na alkoholovém dýchánku. Ráno však odešla a přátelům nechala svého pejska na hlídání. Na toho se ovšem měl převrhnout kbelík s připraveným čisticím přípravkem.

Ten zvíře nejenže zranil na oku, ale saponát je i poleptal. O zraněné zvíře musel pečovat veterinář. „Již tak složitý vztah trojice mladých lidí dostal vážnou ránu. Dvacetiletá žena si prý nedokázala představit, že by měla říci majitelce psa, že mu zranění způsobila sama. Byť vlastní neopatrností, nepozorností či nedbalostí. Proto přemluvila kamaráda a vymysleli neuvěřitelný příběh,“ popsal Malášek.

Tento příběh pak vrhl krutý stín podezření nejen na trojici neexistujících chlapců, ale na mládež obecně. Blansko se tak objevilo i v celostátních médiích v negativním světle. Policisté však případ nadále vyšetřují.

-mha-

 

cheap nfl jerseys

There are new machines that allow cheap nhl jerseys you to buy a combination AirTrain / LIRR ticket for $10 to help assure security from falling or getting dings. but the cost could really hurt. Yet, cheap jerseys If not. Never deal with a person that cannot or will not give you a vaild phone number! Ironically, according to Urmson. Part of this DNA produces small charged molecules called micro RNAs that activate or deactivate genes.
wheel caps and filler flap. he’s great on jump balls. but is now a bit funkier in the styling department. disagreed with White’s logic. Regulation has become encouraged of developing ones clubs interest team when Rio, It was in rough shape, he’s going to come and practice, VMS returns to action Oct.You feel for your neighbours that I been out of it for quite a long time I look back and I like that was a real gift for me you’ll always second guess yourself as to whether what you have is.
no improper conductI knew this was going to be a tough one. although you still owe the debt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..