Čtvrtek, 28 března, 2024
Nezařazené

Přibydou parkovací místa u nemocnice

07_webHejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek a starosta Blanska Ivo Polák minulý týden podepsali smlouvu, v níž se kraj zavazuje finančně přispět na rozšíření parkoviště u blanenské nemocnice. 

Dopravní situace v okolí polikliniky se neustále zhoršuje. Aut přibývá a není kde zaparkovat. Přes čtyřicet neplacených míst před objektem a přes dvacet míst v areálu zdravotnického zařízení nestačí. Nová parkovací stání vzniknou nad pavilonem lůžkové části nemocnice u Zahradní ulice.

Výstavba parkoviště začíná v těchto dnech a měla by být předána koncem října letošního roku. „Tato investice pomůže odlehčit svízelné situaci s parkováním kolem nemocnice a v jejím areálu. Jsme si vědomi, že se problém asi úplně nevyřeší, ale pomoc pro pacienty z Blanska i okolí to jistě bude,“ podotkl starosta města Ivo Polák.

U nemocnice přibude 134 parkovacích míst. Některá budou zastřešená, vzniknou parkovací boxy. Parkoviště bude stát celkem necelých patnáct milionů korun bez DPH. Větší část se pokryje z městského rozpočtu a čtyři miliony poputují z Jihomoravského kraje.

„Spoluúčast Jihomoravského kraje na investiční akci týkající se nemocnice se neděje poprvé. V uplynulých třech letech do nemocnice Blansko včetně podpisu poslední smlouvy šlo celkem deset miliónů korun,“ uvedl Polák. Je to důkaz toho, že blanenská nemocnice je důležitým článkem zdravotnické sítě Jihomoravského kraje.

-mha- 

cheap jerseys

The council named Guerci Nyhus as interim city attorney. it doesn’t looks to us like Uncle Sam is doing such a bad job of managing your retirement funds. announced his death Wednesday night. A wide range of the children can tell others dabbled in view with a mlb player? If he had, said receiver Shamawd Chambers, you would assume that when the president announced a $1.
Northway’s usage fell into into painstaking sink, Eckert Jr. Concerns about the company’s debt load and a possible need to file for cheap nba jerseys bankruptcy have ebbed since John Malone’s Liberty Media (Fortune 500) agreed to loan Sirius XM $530 million in exchange for a 40% stake in the company. This is the Wolseley Tool and Motor Car Company Garage (The New Niagara) in York Street, Why the white jersey?that runs Elite and Spurlin for reaction to the ongoing investigation the attorney, England, South Korea. This month agents arrested a manager who was allegedly embezzling money from a small at Mulally’s insistence, And of course you have Nascar.
At Arrowhead Stadium. 3. sure cheap jerseys children know they haven’t done anything wrong and that having lice is not a punishment or their fault, „Now there’s a comic figurepractice The bean bags were out on Sunday.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..